Echilibrarea rețelei și optimizarea programului de alimentare:

Cum vă puteți folosi flexibilitatea pentru a obține venituri mai ridicate?

Echilibrarea rețelei cu ajutorul Serviciilor Auxiliare

Activele energetice dispecerizabile pot genera mai multă valoare atunci când sunt gestionate împreună într-o Centrală Electrică Virtuală (VPP sau Virtual Power Plat). Marii consumatori de energie pot juca un rol crucial în echilibrarea sistemului energetic. O gestionare mai bună a energiei poate oferi venituri acolo unde înainte existau doar costuri. Nano Energies a construit o platformă energetică digitală pentru cinci piețe din Europa Centrală și de Est.

Aflați mai multe

Optimizați-vă planurile orare ale sistemului energetic cu tranzacționare intrazilnică

Platforma de tranzacționare 24/7 de la Nano Energies oferă o dispecerizare optimizată a activelor dvs. datorită vastei experiențe ca trader de energie. Previziunile noastre riguroase vă ajută să vă vindeți energia la cel mai bun preț prin intermediul centralei noastre electrice virtuale. Prin gestionarea inteligentă a consumului de energie, optimizarea planului orar vă permite să creșteți veniturile din activele dvs. flexibile sau să reduceți costurile cu energia.

Aflați mai multe

Un partener de încredere între dumneavoastră și restul jucătorilor din sistem

Nano Energies este conexiunea dvs. cu operatorul de rețea, inclusiv dispecerizarea, tranzacționarea și prognoza. Operatorul vă oferă venituri atunci când contribuiți în mod activ la echilibrarea rețelei.

De unde vine flexibilitatea?

Flexibilitatea apare oriunde energia poate fi modulată. Fie în momentul producerii energiei, fie la consumul acesteia, cum ar fi în procesul de producție de bunuri sau în stocarea prin sisteme de răcire. Există flexibilitate peste tot în jurul nostru și uneori în locuri puțin probabile. Contactați-ne pentru a vă ajuta să evaluați dacă sistemele dvs. sunt flexibile și pentru a identifica noi surse de venit, totul pentru a reduce facturile la energie.

Producția de Energie Electrică

Dacă aveți o instalație care produce energie electrică într-un mod care poate fi modulată- vă putem ajuta să o faceți mai profitabilă.

Generatoare de rezervă

Combinarea căldurii și a energiei electrice

Stații de biogaz

Stații de biomasă

Energie solară și eoliană

Demand Response

Dacă aveți un business care utilizează cantități mari de energie care permit optimizare - putem colabora împreună pentru atingerea acestui obiectiv.

Aflați mai multe

Centre de date

Sere

Producători de oțel

Producători de ciment

Fabrici de hârtie

Fabrici de sticlă

Platforme pentru produse chimice

Producție de bunuri

Stocarea Energiei

Stocarea energiei poate însemna baterii, dar și încălzire și răcire; vă putem arăta cum să vă optimizați stocarea.

Acumulatori de căldură

Stocare baterii

Centre de depozitare la rece

Activele mici nu pot ajuta singure sistemul energetic. Dar atunci când sunt puse împreună, potențialul lor crește exponențial.

Instalațiile mici nu pot ajuta singure sistemul energetic - dacă producția lor nu este de cel puțin câteva zeci de megawați, operatorul nu poate face nimic în acest sens. Dar noi putem conecta utilaje de până la 0,2 MW și le putem lega într-o singură centrală electrică virtuală. Iar atunci când astfel de resurse mici sunt gestionate în mod agregat, potențialul lor se multiplică și pot oferi cu ușurință un suport important sistemului.

Despre noi

24/7 dedicați pentru maximizarea veniturilor dumneavoastră

Menținem operarea de dispecerizare de la distanță a întregului nostru portofoliu de dispozitive 24/7.

Noi acoperim toate costurile de conectare,

iar dvs. veți beneficia la scurt timp de o nouă sursă de venit fără niciun fel de riscuri
Pasul 1

Analiză de specialitate

Vom căuta surse de flexibilitate în sistemele dvs. energetice. Vom stabili ce poate fi gestionat și când și vă vom ajuta să găsiți planul operațional ideal. Acest serviciu nu implică niciun cost din partea dvs.

Pasul 2

Conectarea

Ne vom conecta în siguranță la dispozitivele dvs. pentru a putea monitoriza și gestiona de la distanță sistemele pe baza planului operațional pe care îl concepem pentru business-ul dvs.

Pasul 3

Lansarea

După ce legătura de comunicare a fost stabilită, vom colecta și vom face cunoscute datele dvs. energetice operatorului de piață.

Etapa 4

Monitorizare și dispecerizare 24h din 24

Monitorizăm în mod constant condițiile pieței și facem previziuni astfel încât să nu trebuiască să o faceți dumneavoastră. Ne actualizăm în permanență modelele cu ultimele prețuri de pe piața enegiei pentru a vă spori veniturile și eficientiza la maximum câștigul pentru activele dumneavoastră.

Conectați-vă la centrala noastră virtuală.
Sprijiniți sistemul energetic național și beneficiați de optimizarea veniturilor.

Contactați-ne.