Am pornit cu viziunea unui sistem energetic descentralizat, modern și bazat pe energie verde.

Știam că multe lucruri ar trebui să se schimbe pentru ca o astfel de viziune să devină realitate, să nu rămână doar un vis. De aceea, am pornit curajoși la drum pentru crearea unei noi industrii și piețe, totul din dorința de a revoluționa acest status quo.

La început, am tranzacționat energie electrică pe piețele spot din întreaga Europă. La scurt timp, am început să operăm ca furnizor de energie în Cehia, fiind primul și singurul furnizor de energie din surse 100% regenerabile, timp de mulți ani. Apoi, am descoperit potențialul agregării flexibilității - unde ne-am poziționat în întregime.

Din 2017, am dezvoltat propria soluție de agregare independentă, pe care am pus-o în practică în parteneriat cu operatorul ceh de distribuție CEPS. În mod similar, am inițiat agregarea flexibilității în Slovacia și Croația, iar în prezent putem demonstra avantajele acesteia pentru clienții și sistemul energetic din Ungaria și România.

15
ani în sectorul energetic
130
de experți: specialiști IT, analiști, traders și alții
€116m
de milioane EUR cifră de afaceri a grupului în 2021
5
țări
100+
MW în administrare

Citiți mai multe despre Nano Energies

Vizitați nanoenergies.group

Întotdeauna avem o abordare amplă a business-ului. Nano Green, companie subsidiară a grupului, inovează în domeniul flexibilității rezidențiale în Cehia.

Nano Green dezvoltă o aplicație mobilă pentru case inteligente care monitorizează permanent evoluția prețurilor energiei și optimizează consumul dispozitivelor conectate, cum ar fi boilerele sau mașinile electrice.

Aflați mai multe

O companie excepțională este formată din oameni excepționali